Hoe werkt anoniem

Zoals je op de 'Hoe begon anoniem?'-pagina kan lezen, streven we ernaar van anoniem een leuke, simpele en gemakkelijke datingsite te maken. Een website waar iedere single zich aan kan melden, ongeacht de leeftijd of seksuele voorkeur. Geen rare features die er wellicht leuk uit zien maar de functionaliteiten tegenwerken, maar gewoonweg daten. Op die manier is anoniem zo toegankelijk mogelijk en kom je hier het grootste aanbod singles tegen. Precies waar je naar op zoek bent.

Voeg een leuke foto toe

Bij anoniem staat het zoeken naar gelijkgestemden centraal. Precies om die reden open je de website dan ook - zodra je ingelogd bent - met het zoekscherm naar leuke singles. In dit zoekscherm kun je direct verschillende filters toepassen om op zoek te gaan naar iemand die precies bij je past. Dit is overigens ook het scherm waarin je potentiele lover jouw profiel tegen kan komen, dus zorg altijd voor een leuke foto of afbeelding om de aantrekkingskracht naar jouw persoonlijke pagina te vergroten. Een foto uploaden is niet verplicht op anoniem, maar vergroot wel de kans op een succesvolle date met 80%. Lijkt ons een duidelijke zaak, toch?

Kom direct in contact!

Zodra je op anoniem een leuk persoon bent tegengekomen, waarvan je denk dat deze helemaal bij je past, heb je op zijn of haar profielpagina diverse opties. Je kan deze persoon bijvoorbeeld een flirt sturen om het contact op gang te zetten, maar veel zelfverzekerder is toch wel een leuk berichtje. Onder de profielfoto zijn de verschillende opties weergegeven. Natuurlijk kun je ook eerst op je gemakje verschillende profielen bekijken. Als je op de foto's binnen een profiel klikt worden deze allemaal vergroot, zodat je een nog beter beeld hebt van de persoon voor je.